Què és l’economia circular? En què es basa? Divendres 22 de març, de 16 a 20 h, el museu organitza un taller formatiu obert a tothom sobre economia circular que ajudarà a respondre aquestes i moltes altres preguntes.   

La formació, que anirà a càrrec de l’empresa Símbiosy, comptarà amb la participació d’Anna Lluís, directora i fundadora de l’empresa, i d’Anton Aymemí, ambientòleg i especialista en educació ambiental per a l’economia circular.

PROGRAMA

  • 16 h – L’economia circular: Conceptes generals i exemples
  • 17.50 h – Pausa cafè
  • 18.10 h –  Educació infantil i economia circular: Tallers demostratius

 

El taller té un preu de 5 € i requereix inscripció prèvia. Podeu fer la vostra inscripció al telèfon 977 870 576 o a info@museuvidarural.cat 

 

SÍMBIOSY

Símbiosy és una empresa de consultoria i enginyeria especialitzada en economia circular. 

El seu rol és el de facilitador de projectes de simbiosi ajudant als seus administradors amb les eines, metodologia i coneixement per implementar i desenvolupar sinergies entre empreses i organitzacions d’un territori, amb l’objectiu final d’optimitzar recursos, d’augmentar l’eficiència i de millorar la competitivitat.

u

Activitat

Formació

22 de març

De 16 a 20 h

Sala Maria Font

p

Tarifa d'accés

5 €
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This