Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

Per entendre realment el valor del producte fresc i de temporada, saber quin gust tenen les varietats locals o quines possibilitats tenen a la cuina les plantes silvestres, el millor és anar a l’hort i jardí amb un cistell i un ganivet, collir directament el que ens fa falta, entrar a la cuina, preparar-ho com cal i, sobretot, menjar-nos-ho.

Per aquest motiu, el Museu de la Vida Rural i l’associació Els Corremarges organitzen el taller de cuina Del jardí a la taula apte tant per a adults com per a infants. L’activitat es farà el dimecres 4 d’agost a les 17 h.

Cada participant ha de dur de casa un davantal, un ganivet i un recipient (bol, carmanyola…).

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19. L’aforament és limitat.

La inscripció al taller la podeu fer en línia des d’aquest enllaç o trucant al 977 87 05 76. El preu és de 5 € per persona i inclou l’entrada al Museu.

u

Activitat

Taller de cuina per a tots els públics

Quan?

4 d’agost de 2021
De 17 a 18.30 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

5 €
Inclou l’entrada al Museu

j

Inscripcions

En línia o al 977 870 576

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!