
Per entendre realment el valor del producte fresc i de temporada, saber quin gust tenen les varietats locals o quines possibilitats tenen a la cuina les plantes silvestres, el millor és anar a l’hort i jardí amb un cistell i un ganivet, collir directament el que ens fa falta, entrar a la cuina, preparar-ho com cal i, sobretot, menjar-nos-ho.
Per aquest motiu, el Museu de la Vida Rural i l’associació Els Corremarges organitzen el taller de cuina Del jardí a la taula apte tant per a adults com per a infants. L’activitat es farà el dimecres 4 d’agost a les 17 h.
Cada participant ha de dur de casa un davantal, un ganivet i un recipient (bol, carmanyola…).
El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19. L’aforament és limitat.
La inscripció al taller la podeu fer en línia des d’aquest enllaç o trucant al 977 87 05 76. El preu és de 5 € per persona i inclou l’entrada al Museu.
Activitat
Quan?
On?
Tarifa d'accés
5 €
Inclou l’entrada al Museu