La Xarxa de Museus de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre, de la que en forma part el Museu de la Vida Rural i 12 museus més de la demarcació, hem preparat un joc de pistes dirigit especialment al públic familiar i local, en el qual s’hi podrà participar del 19 de desembre fins al 2 de febrer de 2021.

Els museus de la xarxa hem apostat en aquestes vacances de Nadal per una activitat lúdica i divertida que no defuig ni la reivindicació, ni la reflexió. En plena pandèmia, els museus s’han conjurat reivindicant la necessitat de la cultura en els temps actuals i la importància del servei que presten els museus a les seves comunitats locals.

A través del joc els museus us convidem a trobar, en cada una de les nostres col·leccions, una sèrie de peces que representen col·lectius que encara avui no tenen suficient visibilitat dins la nostra societat. De les dones als artistes anònims passant pels col·lectius minoritaris, els participants en el joc hauran de fer visibles les “invisibles”.

 

Com es juga? 

Els participants poden jugar-hi de dues formes diferents.

• Recollint l’àlbum de cromos que us facilitaran en qualsevol dels museus participants i enganxant-hi el cromo de la peça que localitzeu durant la visita. Quan l’hagueu trobat, dipositeu l’àlbum amb les vostres dades en la bústia de les “Invisibles” que trobareu en l’entrada del museu.

• Publicant una fotografia de la peça a Instagram mencionant el compte de la xarxa @xmctte i posant les etiquetes #invisibles i #nom_del_museu_on_heu_fet_la_foto.

 

Tots els participants rebreu un premi si identifiqueu la peça invisible d’un dels museus participants (ja sigui amb l’àlbum o a través d’Instagram). 

Entre els participants en el joc a Instagram es sortejarà una subscripció al digital Núvol, i entre els que lliurin l’àlbum de cromos un lot de productes de tots els museus. A més, pel sol fet de participar, rebreu un carnet amb entrada gratuïta a tots els museus de la xarxa pel 2021.

Als museus de Tarragona i a les Terres de l’Ebre, fem visibles els invisibles aquest Nadal.

 

Consulteu aquí els protocols de seguretat i prevenció davant la COVID-19 per a una visita segura al Museu de la Vida Rural.

u

Activitat

Joc de pistes

Quan?

Del 19 de desembre de 2020 al 2 de febrer de 2021

On?

Al Museu de la Vida Rural i en els altres museus de la Xarxa de museus de Tarragona i Terres de l’Ebre
p

Tarifa d'accés

Inclòs amb l’entrada al Museu. Consulta els horaris i les tarifes d’accés al Museu

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!