El Museu de la Vida Rural i l’Espai Guinovart d’Agramunt programen el taller Guinovart i… acció! – Sense límits. El taller està ideat pels seus serveis educatius i pensat en clau familiar.

En aquest taller posarem en pràctica el trencament de límits que l’artista Josep Guinovart manifesta en la seva extensa obra i, particularment, en l’obra vinculada a la terra. Durant la visita dialogada pararem especial atenció a les obres de l’exposició El meu tatuatge és la terra.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19. L’aforament és limitat i l’organització facilitarà tots els materials necessaris per al seu desenvolupament.

La inscripció al taller la podeu fer en línia des d’aquest enllaç o trucant al 977 87 05 76. El preu és de 5 € per persona i inclou l’entrada al Museu. Les places són limitades.

u

Activitat

Taller familiar

Quan?

23 d’agost, 11 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

5 €

j

Inscripcions

En línia o al 977 87 05 76
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This