El Museu de la Vida Rural i l’Espai Guinovart d’Agramunt programen dues sessions del taller Guinovart i… acció! – El salt verd. El taller està ideat pels seus serveis educatius i pensat en clau familiar.

En aquest taller descobrirem el collage analògic. Acostarem aquesta tècnica als participants, per tal d’experimentar i trobar un estil propi, tal com l’artista Josep Guinovart ens mostra en la seva obra. Aquest taller ens convidarà a la reflexió sobre la nostra relació amb l’entorn natural i a qüestionar-nos si vivim aïllats de la natura. Què ens agradaria canviar? Quin paper hi tenim cadascú de nosaltres?

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19. L’aforament és limitat i l’organització facilitarà tots els materials necessaris per al seu desenvolupament.

La inscripció al taller la podeu fer en línia o trucant al telèfon 977 870 576. El preu és de 5 € per persona i inclou l’entrada al Museu. Les places són limitades.

u

Activitat

Taller familiar

Quan?

26 i 29 de juliol, 11 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

5 €

j

Inscripcions

En línia o al 977 870 576

Reserva entrada

Per al 26 de juliol, 11 h

Reserva entrada

Per al 29 de juliol, 11 h

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This