El Museu de la Vida Rural i l’Espai Guinovart d’Agramunt programen quatre sessions del taller Guinovart i… acció! – Art a l’hort. El taller està ideat pels seus serveis educatius i pensat en clau familiar.

Després de fer una visita dialogada a l’exposició El meu tatuatge és la terra, realitzarem una composició volumètrica amb materials diversos vinculats a l’obra escultòrica «Projecte de Mirada» i «L’arbre és un llibre» de l’artista Josep Guinovart. Inspirant-nos en les obres de Land Art, instal·larem les peces creades a l’hort i al jardí del museu.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19. L’aforament és limitat i l’organització facilitarà tots els materials necessaris per al seu desenvolupament.

La inscripció al taller la podeu fer en línia o trucant al telèfon 977 870 576. El preu és de 5 € per persona i inclou l’entrada al Museu. Les places són limitades.

u

Activitat

Taller familiar

Quan?

12 i 15 de juliol i 9 i 12 d’agost
11 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

5 €

j

Inscripcions

En línia o al 977 870 576

Reserva entrada

Per al 12 de juliol, 11 h

Reserva entrada

Per al 15 de juliol, 11 h

Reserva entrada

Per al 9 d’agost, 11 h

Reserva entrada

Per al 12 d’agost, 11 h

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This