Entrades exhaurides

Com cada dijous d’agost, arriba al jardins del Museu una nova proposta cultural per a aquest estiu.

Dijous 12 d’agost a les 20 h, els ballarins Lali Ayguadé i Akira Yoshida estrenaran Gizaki (‘ésser humà’ en basc), una creació de dansa contemporània que utilitza el breakdance i la cultura urbana com a llenguatges d’expressió.

Gizaki és una obra creada durant la quarantena causada pel COVID-19. En el marc de dos personatges coexistint en una habitació, Akira Yoshida i Lali Ayguadé analitzen a l’ésser humà: una reflexió sobre els mecanismes que ens són subjacents, tant a nivell físic (la forma o la complexitat de moviment que tenen les persones) com a nivell emocional (tot allò que no es veu, que no té imatge però se sent), i sobre el pont que uneix aquests dos mons.

Què és veritat i què és mentida, quan coexistim amb el món interior i l’exterior? L’ambigüitat hi és molt present. Es mostren persones que no saben si senten o no senten, si són feliços o no ho són, si somriuen a causa d’una emoció o d’una simple execució.

Després de l’espectacle Gizaki, pujarà a l’escenari el grup musical Rombo.

La Guingueta del Museu estarà oberta i servirà menjar i beguda.

El desenvolupament de l’acte es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant de la COVID-19. És per aquest motiu que per participar-hi cal fer reserva prèvia en línia o trucant al 977 87 05 76. Les places són limitades.

u

Activitat

Espectacle de dansa contemporània i concert

Quan?

12 d’agost de 2021, 20 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

Gratuït

j

Inscripcions

En línia o al 977 870 576

A L’ESCENARI

Lali Ayguadé i Akira Yoshida són dos artistes que han treballat en companyies com ara Akram Khan, Hofesh Shechter, Marcos Morau, ROPA / Roberto Olivan Perfoming Arts, Baro d’Evel, Hungry Sharks, Lali Ayguadé Co, entre d’altres, a part d’haver creat les seves pròpies obres. Tots dos compaginen les arts escèniques amb la formació a través de tallers per tot el món.

Rombo és un grup de música i un grup d’amigues format per la Clara, la Montse i la Núria. La banda va néixer accidentalment en un sopar l’estiu del 2012. De seguida van començar a sortir les primeres cançons, que van publicar al febrer del 2015 en un disc homònim, produït per David Rodríguez (La Estrella de David, La Bien Querida, Beef…). Durant aquest temps, Rombo ha tocat en festivals de música independent com el Festigàbal, el Primavera als Barris —en el marc del Primavera Sound—, el festival Vallsonora o el Maldaltura. Ara torna amb el seu segon disc Clara Montse Núria, amb més cançons de pop lluminós.

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!