Fora de les grans ciutats hi ha, cada vegada més, una programació i una oferta cultural innovadora i de caràcter alternatiu al capdavant de la qual hi trobem excel·lents gestors i gestores culturals.

A Catalunya, les comarques de Tarragona i terres de l’Ebre són sovint les grans oblidades pels mitjans de comunicació i per les polítiques culturals centrals però el dinamisme i l’energia que s’hi traspua estan generant propostes atractives i possibilitats de projectes imaginatius que tenen en la cultura, el vector de desenvolupament sostenible.

El Museu de la Vida Rural acull dissabte 24 de novembre una jornada organtizada per la UOC, des de la direcció del Màster en Gestió Cultural, per descobrir, debatre i reflexionar entorn de la Gestió Cultural en Entorns no Urbans i conèixer aquesta oferta cultural que neix i creix fora de les grans ciutats.

La inscripció és gratuïta i oberta a tothom i la podeu realitzar a través del següent enllaç, on també trobareu el programa detallat de la jornada i els ponents que hi participaran. Les places són limitades. 

u

Jornada

Per a tots els públics

24/11/2018

De 11 a 18 h

Sala Maria Font

p

Tarifa d'accés

Activitat gratuïta
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This