Places exhaurides

Sense perdre la seva essència activista i d’apropament cultural, el Riubombori Alternatiu programa dissabte 4 de juliol a les 20.30 h, als espais exteriors del Museu de la Vida Rural, dos documentals d’avantguarda sobre feminisme a la música catalana i sobre la pèrdua del paisatge rural. La sessió de projeccions a la fresca l’encetarà el documental “Resilients” (2019) de Cristina Madrid, produït per Clack Audiovisual, que mostra, a través de la mirada de quatre bandes formades majoritàriament per dones, una part de l’escena musical feminista que està brotant en els darrers temps a Catalunya i a Espanya. Seguirà l’actuació de Namina, el projecte de la cantautora Natalia Miró do Nascimento, que fluctua del jazz a la cançó d’autor i del soul a la bossa nova, integrant el català, el portuguès i l’anglès en aquesta proposta eclèctica i singular.

El segon documental de la vetllada és “Fam de Terra” (2017) del realitzador Toni Lucas, produït per FamdeFilms. Un documental, centrat en Carcaixent (València), que tracta la progressiva desaparició del paisatge citrícola valencià des d’una perspectiva experimental i creativa que combina l’ús del català i el francès. Tancarà la nit el punxadicos espluguí Ezio, que portarà la millor selecció de soul i rap.

Durant la vetllada es podrà gaudir d’una selecció de cerveses artesanals i altres begudes a la barra de l’entitat, i també es comptarà amb la presència d’un foodtruck amb producte de Km0.

El Riubombori serà d’entrada gratuïta, com és habitual, però serà necessari inscriure’s a l’esdeveniment prèviament a través d’Eventbrite o contactant directament amb La Cultural Jordi Francolí o amb el Museu de la Vida Rural. Aquesta és una mesura necessària per controlar l’aforament i assegurar la seguretat sanitària de l’esdeveniment.

ORGANITZADOR: La Cultural Jordi Francolí

u

Activitat

Festival alternatiu

Quan?

Dissabte 4 de juliol, 20.30 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

Gratuït

j

Inscripcions

Places exhaurides

Reserva d'entrades

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!