Places exhaurides

El Museu de la Vida Rural i la cooperativa l’Aresta organitzen un taller per aprendre a fer pa artesanalment.

En aquest taller, pensat en clau familiar, aprendrem quins són els ingredients bàsics per fer una massa de pa de qualitat i agroecològica. Observarem la diversitat de cereals, les varietats antigues de blat del nostre territori i els secrets de la massa mare. Experimentarem les principals passes per elaborar un pa artesanal a casa (amassar, repòs, plecs, etc.) i ens endurem el pa que haguem fet per poder-lo coure al forn de casa.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19. L’aforament és limitat i l’organització facilitarà tots els materials necessaris per al seu desenvolupament.

La inscripció al taller la podeu fer en línia des d’aquest enllaç o trucant al telèfon 977 870 576. El preu és de 5 € per persona. Les places són limitades.

u

Activitat

Taller familiar

Quan?

8 de juliol, 17 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

5 €

j

Inscripcions

Places exhaurides
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This