Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

El Museu de la Vida Rural i l’Aresta organitzen el dissabte 12 de febrer, d’11 a 13 h, l’activitat Fem un hotel d’insectes, un taller familiar en què explorarem la importància de la fauna auxiliar en els ecosistemes i, en particular, a l’hort.

Quin paper hi tenen les abelles? Què són els sírfids? Què mengen les marietes? Coneixerem alguns dels insectes beneficiosos per a l’hort i descobrirem com viuen, què mengen i quins costums tenen.

Amb recursos naturals recollits al bosc construirem un hotel d’insectes a l’hort del Museu de la Vida Rural per facilitar que els insectes trobin refugi durant aquests mesos d’hivern.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant de la COVID-19. Les places són limitades.

La inscripció al taller la podeu fer en línia des d’aquest enllaç o trucant al 977 87 05 76. El preu és de 5 € per persona i inclou l’entrada al Museu.

u

Activitat

Taller familiar

Quan?

12 de febrer de 2022, 11 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

5 €

j

Inscripcions

En línia o al 977 870 576

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!