Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

Arran de la publicació de L’art de la pintura. Notes d’estètica i de crítica de Gabriel Ferrater, Pere Prats ens presentarà l’estètica pictòrica de Ferrater i la relacionarà amb la de Josep Pla i Joan Fuster. 

L’acte es farà el divendres 25 de novembre a les 18.30 h al Museu de la Vida Rural i amb motiu de l’Any Gabriel Ferrater.

Amb 29 anys, Gabriel Ferrater començà a redactar articles sobre l’art de la pintura amb un criteri lúcid i provocatiu. Qui, si no ell, sense cap aval acadèmic, s’hauria atrevit a criticar públicament pintors aleshores ben consagrats, com ara Casas o Rusiñol, Picasso o Sunyer? Els quadres que Ferrater pintà al Mas Picarany de Reus —reproduïts per primera vegada— ens permeten d’entreveure la vida convulsa i l’esperit ferotgement curiós d’un poeta corprenedor que ens ensenya a mirar i a enraonar sobre el que veiem.

L’art de la pintura. Notes d’estètica i de crítica ha estat per Josep Batalla, Jordi A. Carbonell i Elena de la Cruz Vergari, per a l’Editorial Obrador Edèndum.

Pere Prats

Pere Prats és graduat en Història de l’Art amb un minor en Estudis en Filosofia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va obtenir el títol amb un treball de final de grau: L’art com a lluita contra l’oblit: una relectura estètica de l’obra de Josep Pla.

u

Activitat

Presentació de llibre

Quan?

25 de novembre de 2022, 18.30 h

On?

Museu de la Vida Rural

p

Tarifa d'accés

Entrada lliure
j

Inscripcions

Sense inscripció prèvia

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!