Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

Dijous 11 d’agost a les 20 h, dins del programa d’actes de la desena edició del RUSC, Cia Du’K’tO farà l’espectacle de dansa i circ Cafuné, i després hi haurà concert del grup musical Intana.

A Cafuné dos individus lluiten per créixer junts mitjançant un joc de manipulació, carícies i desacords; junts, però sense perdre mai l’essència de cadascú, tot mantenint la pròpia individualitat. Aquesta coexistència farà viure diferents situacions, escrites mitjançant un llenguatge coreogràfic, circense i teatral, amb un disseny musical que deixa al descobert les arrels dels intèrprets.

Cafuné és un duet acrobàtic impulsat i interpretat per dos dels components de la Cia. Du’K’tO, Bernat Messeguer i Bárbara Vidal, acompanyat per la música en directe del cantautor mallorquí Adrià Bauzà.

Després, la banda sonora Intana presentarà la seva tercera creació, Planeta nou. Una composició d’una utopia en contraposició a una realitat distòpica. La construcció d’un refugi davant la incertesa i en un món en flames. Intana neix d’una proposta personal de Núria Moliner com a cantautora, que creix i s’acaba convertint en un projecte de banda juntament amb els músics Guillem Callejón, Jordi Mestres i Ricard Parera.

u

Activitat

Acrobàcia i concert

Quan?

11 d’agost de 2022, 20 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

Acte amb taquilla inversa

j

Inscripcions

Sense inscripció prèvia

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!