L’exposició «Arqueologies del paisatge» no és un projecte artístic estàtic, sinó que evolucionarà amb el pas del temps gràcies a la participació de la ciutadania. Durant l’estada de la mostra al Museu de la Vida Rural hi haurà dues «activacions» que faran que l’exposició integri el punt de vista de tothom que hi vulgui participar.

La primera activació serà el pròxim dissabte 31 de juliol a les 10.30 h. Es tracta d’una activitat participativa enfocada a famílies que deixaran la seva empremta en l’exposició i passaran a formar part del procés artístic.

A partir de la posada en valor dels estris agrícoles farem una acció col·lectiva amb l’artista Inula per tal de generar una experiència real i viva que faci que la nostra intervenció i trànsit per l’espai esdevingui una empremta permanent de la sala. Una forma d’activar l’entorn a partir del gest.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant de la COVID-19. És per aquest motiu que per participar-hi cal fer reserva prèvia en línia o trucant al 977 87 05 76. Les places són limitades.

Aquesta activitat està emmarcada en la novena edició del RUSC, el Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí.

La segona activació serà el dissabte 2 d’octubre en el marc de la tercera edició del Festival d’Educació per la Sostenibilitat en el qual podran participar-hi els veïns de l’Espluga i dels pobles del voltant.

u

Activitat

Activitat familiar

Quan?

31 de juliol de 2021, 10.30 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

Gratuït

j

Inscripcions

En línia o al 977 870 576

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!