PLACES EXHAURIDES

Divendres 22 de febrer, de 16 a 20 h, CoopCAMP – Ateneu Cooperatiu del Camp organitza al Museu de la Vida Rural un taller formatiu per a empreses cooperatives i altres projectes econòmics sobre l’eina ‘El timó de l’empresa sostenible’.   

L’eina, dissenyada per la cooperativa Germinando, basada en la seva experiència, pretén facilitar l’avaluació i el replantejament de l’estructura d’empreses cooperatives o no cooperatives, per integrar de manera transversal la teoria de les cures en els diferents àmbits i caminar cap a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica. Aquesta eina es va dissenyar en el marc del Postgrado de gestión y creación de empresas de la economía social de la UCM, coordinat per la Red de Economía Social y Solidaria (REAS).

Aquest taller es realitzarà en castellà i anirà a càrrec de Julia Del Valle, coordinadora de l’àrea d’agroecologia i territori de Germinando i de Paula Ortiz, coordinadora de l’àrea d’emprenedoria de Germinando.

El taller és gratuït però requereix inscripció prèvia. 

COOPCAMP

CoopCamp neix a partir de l’aliança de més de 30 organitzacions del Camp de Tarragona: cooperatives de treball, cooperatives de consum, empreses del tercer sector, cooperatives agrícoles innovadores, associacions de promoció del territori, fundacions d’inserció laboral i agents de l’administració pública com ajuntaments o consells comarcals. Formem part de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, un nou servei públic present a cada territori.

El seu objectiu és impulsar el cooperativisme i l’economia social i solidària a cada comarca, tot acompanyant la creació de noves iniciatives econòmiques transformadores, la generació d’ocupació de qualitat que resolgui les necessitats de les persones i del territori, així com l’enfortiment de les xarxes d’intercooperació. El territori que abasta està conformat per les següents comarques: Conca de Barberà, Priorat, Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès i Baix Penedès.

u

Activitat

Taller per a empreses cooperatives i altres projectes econòmics

22 de febrer

De 16 a 20 h

Sala Maria Font

p

Tarifa d'accés

Gratuït
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This