La Nadala 2021

Com estan transformant la cultura i les arts el medi rural?

La Nadala és la publicació cultural amb la qual la Fundació Carulla felicitem les festes nadalenques.

Aquest any analitzem com la cultura i els llenguatges artístics són motors de canvi en el món rural. I ho fem a través d’experiències, testimonis, il·lustracions i obres literàries, amb textos de Màrius Serra, Jordi Nopca o Josep Maria Ganyet, entre d’altres.

Perquè, més enllà de l’àmbit metropolità barceloní i de les grans ciutats catalanes, la Catalunya dels pobles petits és una realitat cultural ben viva.

No te la perdis!

Deixa’ns un parell de dades i podràs llegir 6 capítols de La Nadala de forma gratuïta!

I si la vols en paper, la pots comprar per 10 € aquí.

Vols llegir una selecció de La Nadala 2021?

Descarrega't una selecció gratuïta de 6 articles de La Nadala 2021 i descobreix com la cultura i les arts estan transformant el món rural.


AVÍS LEGAL: En compliment d’allò previst a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i en el Real Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel que s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la Fundació Carulla (d’ara endavant FC), amb domicili a la Via Augusta, 252-260, 08017 de Barcelona, i de la qual forma part el MUSEU DE LA VIDA RURAL, Carretera de Montblanc, 35, 43440 de l’Espluga de Francolí, és l’entitat responsable del tractament de les dades de caràcter personal que ens faciliteu per tal de gestionar la vostra participació a les activitats del museu. En enviar-nos aquestes dades, accepteu aquesta política de privacitat. Podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició tot adreçant-vos al correu electrònic: info@museuvidarural.cat