1 min Compartir

Acció

Matrix Cultura|2050

Museu de la Vida Rural

29 d’octubre de 2021

El projecte pilot Matrix CULTURA|2050 és una iniciativa de Livemedia que planteja articular la relació entre cultura, innovació i desenvolupament sostenible des d’iniciatives culturals i locals.

A partir de l’ús de les tecnologies de vídeo livestream, Matrix CULTURA | 2050 planteja com iniciatives artístiques, culturals i locals poden transmetre les seves pràctiques i el seu coneixement amb l’articulació entre culturainnovació i ciència; les diferents diversitats: la biodiversitat, la diversitat cultural, la cronodiversitat (la relació de la societat amb la tecnologia i els seus diferents ritmes vitals) i la diversitat lingüística; i el compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Aquí en podeu llegir la relatoria escrita per Livemedia de la taula rodona feta al Museu de la Vida Rural amb una predominança de la transcripció de les veus participants.

Matrix CULTURA|2050 és un projecte impulsat per l’associació cultural Livemedia i es desenvolupa al Museu de la Vida Rural, al Museu de la Garrotxa – Institut de Cultura d’Olot i al Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona.

Els resultats del projecte es poden veure aquí.

Amb el suport de

Relacionats