45 secs Compartir

Carme Gasull

Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Es va iniciar com a periodista a la ràdio i amb el gastrònom Jordi Estadella en les coses del menjar i del beure. Avui, modera ponències i demostracions culinàries en fires i congressos, col·labora en el programa Àrtic de Barcelona Televisió (BTV) i comparteix experiències al seu bloc particular, Entaulats, i al col·lectiu Gastronomistas. Al llarg del 2016 ha comissariat ‘Catalunya Regió Europea de la Gastronomia’, un projecte amparat per la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de sumar i visibilitzar els esforços de les entitats, agents i persones del país que treballen per promoure el sector agroalimentari i gastronòmic català. És autora de llibre ‘Catalunya al paladar’ (Austral Media, 2004-Cossetània Edicions, 2006) i del conte ‘Petita història de la Festa de la Ratafia’ (Editorial Mediterrània, 2016).

Relacionats