Amb la voluntat de fer palès un problema que ens afecta a tots, per lluny que el puguem sentir, el museu ha creat una exposició que versa sobre els refugiats climàtics, les seves causes i els problemes humans, socials i econòmics que en deriven. El Dust Bowl, la crisi ecològica i de refugiats de les Grans Planes nord-americanes als anys 30, documentada profusament en textos com els de John Steinbeck i fotografies icòniques com les de Dorothea Lange, serveix com a cas paradigmàtic de la rebel·lió de la natura contra els mals usos de l’home.

El taller consistirà en l’explicació i contextualització d’aquest fenomen seguint una de les referències culturals sorgides del Dust Bowl, les cançons de folk Woody Guthrie, i la creació  d’una cançó hip-hop per part dels alumnes.

+ info sobre l’expo dustbowl.cat

 

u

Durada del taller

3 h
r

Edats

Per a alumnes majors de 12 anys
p

Tarifa

7,00 € per alumne
Inclou visita comentada a l’exposició + taller

Grups

Grup mínim de 25 alumnes
j

Més informació i reserves

Fins desembre de 2018

Amb la participació de:

 

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This