Dissabte 13 d’abril a les 11 h el museu acull la presentació del CD infantil “Do re mi fa flor. La primavera en cançons“, el nou CD de La Musca.

El disc, que conté 10 cançons de nova creació d’estils molt variats i les bases instrumentals corresponents, forma part d’una col·lecció que té per objectiu difondre les tradicions i elements de la cultura catalana, i arriba després del “Do re mi fa fred”, dedicat a l’hivern, i del “Do re mi fa bo”, dedicat a l’estiu.

Les cançons han estat obra dels músics Ferran Andechaga i Sergi Esparza, i les han enregistrat diversos intèrprets. Els autors han volgut que aquest disc fos molt participatiu, motiu pel qual van fer una crida popular i gravar així els cors d’algunes cançons.

Pel que fa a les il·lustracions del CD, La Musca ha seguit apostant per donar a conèixer joves il·lustradors del territori català, en aquest cas, la terrassenca Martine Pop.

El disc sortirà a la venda el mateix dia de la presentació, i es podrà adquirir a diferents llibreries del territori català i a la seva pàgina web: www.lamusca.cat.

 
u

Activitat

Presentació del CD

13 d'abril

11 h

Sala Maria Font

p

Tarifa d'accés

Gratuït
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This