Reduir, reutilitzar i reciclar, les tres erres. En un esquema jeràrquic, la reducció i la reutilització són conceptualment accions més eficients que el reciclatge en l’objectiu de generar menys residus. Mentre que la reducció requereix d’un canvi cultural profund, la reutilització exigeix també d’enginy i creativitat i, per tant, de la mirada i l’expressió artística que ens motiva a reflexionar sobre l’ús que donem als objectes.

En la línia d’educar culturalment per la sostenibilitat, el Museu de la Vida Rural ofereix un taller per a totes les edats que permetrà donar un nou ús a objectes quotidians.

El proper dissabte 16 de novembre a les 11 h, la historiadora d’art Montse Cabal conduirà un taller que en aquesta ocasió consistirà en reutilitzar ampolles de plàstic per crear recipients per a flors i plantes.

L’activitat requereix inscripció prèvia. Les places són limitades.

u

Activitat

Taller artístic

Quan?

Dissabte 16 de novembre, 11 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

5 €
j

Inscripcions

977 870 576
Places limitades
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This