El Congrés d’Educació Pública aterra a les comarques de la província de Tarragona i el Museu de la Vida Rural n’acull un dels debats territorials.

Serà el proper dimecres, 29 de gener, amb la voluntat de debatre i compartir inquietuds sobre innovació, transformació i emancipació en relació a l’educació pública que es fa a Catalunya.

 

Què és el Congrés d’Educació Pública?

Aquesta iniciativa sorgeix en una primera trobada entre escoles i persones relacionades amb l’educació, el món universitari i entitats diverses, per definir una iniciativa col·lectiva que comportés una acció per parlar d’educació. El resultat: convocar un Congrés d’Educació Pública a Catalunya.

Amb aquesta voluntat, un conjunt d’escoles es van constituir com a grup promotor i actuen sota el paraigua de la Federació de MRP de Catalunya. Volen que el Congrés articuli un marc de coordinació, reflexió i intercanvi entre tots els centres educatius públics de Catalunya per fer-se present socialment i definir propostes alternatives als reptes de transformació educativa que tenim. Volen afavorir una xarxa horitzontal on el centres educatius públics siguin motor de millora del nostre sistema educatiu.

La característica clau del Congrés és que l’organització recau en els propis centres educatius públics (educació infantil, educació primària, educació secundària, educació d’adults, educació especial…), que són els que organitzen els debats i elaboren les conclusions. Volen que el Congrés sigui la veu d’escoles i instituts a través de les seves comunitats educatives (professorat, famílies i alumnat).

u

Activitat

Debat territorial

Quan?

Dimecres 29 de gener de 2020

On?

Museu de la Vida Rural
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This