Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

Els ungüents, els macerats i les essències han estat emprats en les llars de masies, pobles i fins i tot ciutats fins al desenvolupament i creixement de l’ús massiu de fàrmacs. Els anys 70, 80 i 90 van comportar un gran canvi social, educatiu, tecnològic i sanitari on noves eines desbancaren les tradicions i coneixements que durant segles es van anar transmetent de generació en generació. 

Amb la voluntat de recuperar els coneixements ancestrals que han guarit i que tenen un lloc en la nostra vida diària, el primer curs de temporada destinat a adults d’aquest 2024 servirà per aprendre a elaborar productes de fàcil preparació que cobreixin els petits ensurts del dia a dia amb ungüents i macerats.

Es farà el dissabte 20 de gener de 2024, de 10 a 14 i de 16 a 19 h, al Museu de la Vida Rural i anirà a càrrec de Lluïsa Martínez Montserrat

El curs es planteja amb activitat didàctiques, pràctiques, vivencials, activitats d’immersió olfactiva i la realització d’ungüents casolans per a la cura de la nostra salut i bellesa.  

Els olis essencials són extractes vegetals de complexa composició molecular. Donada la seva concentració i baix rendiment en la seva obtenció en destil·lar-se, cal ser coneixedors de la implicació que suposa el ser emprats tant a nivell mediambiental com en aplicacions en els sistemes físics.  

Per participar en el curs no es necessita cap coneixement previ.

Aquest curs de temporada forma part del programa de formació Back to basics del Museu de la Vida Rural per al 2024.

INSCRIPCIONS

El curs té un preu de 60 € per persona. Per realitzar la inscripció cal realitzar el pagament del curs per avançat, que es pot fer en línia, presencialment o per telèfon.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb el Museu a través del 977 870 576 o del correu info@museuvidarural.cat

Les places són limitades.

LLUÏSA MARTÍNEZ MONTSERRAT

Lluïsa Martínez Montserrat és llicenciada en Pedagogia des del 1986, aromatòloga i tutora de la UNED Sènior de Sant Boi de Llobregat on imparteix classes d’història del olis, les essències i els ungüents.     

És una apassionada de la història i aquest fet l’ha portat a estudiar i investigar temes relacionats amb la dona, les seves activitats i com han tingut cura de la seva pell al llarg de diferents civilitzacions. Realitza tallers, xerrades divulgatives sobre el bon ús dels olis essencials i les seves aplicacions. 

u

Activitat

Curs de formació

Quan?

20 de gener de 2024
De 10 a 14 i de 16 a 19 h

On?

Museu de la Vida Rural

p

Preu inscripció

60 €
j

Inscripcions

En línia, presencialment o al 977 870 576

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!