Places exhaurides

El Museu de la Vida Rural estrena el programa de cursos de temporada 2023 amb l’organització, els dies 25, 26 i 27 de gener, d’un curs de formació bàsica en elaboració de formatges que anirà a càrrec de la mestra formatgera Marta Roger.

L’objectiu del curs, de tres dies de durada, és entendre quines són les diferents tècniques que es fan servir per eliminar aigua de la llet en els processos d’elaboració de formatge, quines possibilitats ens donen i quin és el resultat que obtenim tant en frescos com en madurats. Durant el curs s’elaboraran diferents tipus de formatges.

El curs va dirigit a tots els que us agrada el formatge, els que us agrada cuinar, experimentar i descobrir, no necessites cap coneixement previ per poder realitzar el curs. Els assistents haureu de portar tuppers i un parell de pots de vidre que tanquin bé.

Aquest curs forma part del programa de formació Back to basics del Museu de la Vida Rural per aquest 2023, en què cada mes s’oferirà un nou curs, excepte al juliol i a l’agost.

INSCRIPCIONS

El curs té un preu de 60 € per persona. Per realitzar la inscripció cal fer reserva prèvia, que es pot fer en línia, per telèfon trucant al 977 870 576 o presencialment al Museu.

Per completar la inscripció, cal realitzar el pagament del curs per avançat mitjançant transferència bancària al número de compte que us indicarem una vegada hagueu emplenat el formulari d’inscripció.

Les places són limitades.

Marta Roger

Fundadora de l’empresa SAT Can Roger, una explotació de 60 vaques de llet ecològica de Cardedeu. L’any 2006 va crear el projecte La Païssa per vendre els productes que es produeixen a la granja de casa. La formació a l’aula de La Païssa va començar al 2012 a Can Roger i hi han passat de 600 alumnes per aprendre a elaborar formatges, però també derivats carnis, gelats i xocolates. 

La Païssa és un projecte orientat al desenvolupament del sector agrari i ramader en totes les seves vessants, des de l’apropament dels consumidors i aficionats al món de la formatgeria, fins a la realització de plans d’empresa fins o comercialització directa del producte acabat, passant pels processos de transformació, presentació del producte, creació de la marca.

u

Activitat

Curs de formació bàsica destinat a adults

Quan?

25, 26 i 27 de gener de 2023
De 18 a 21 h

On?

Museu de la Vida Rural

p

Preu inscripció

60 €
j

Inscripcions

Places exhaurides

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!