Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

El Casal de l’Espluga de Francolí i el Museu de la Vida Rural organitzen un segon Curs de fotografia a càrrec d’Albert Carreras encarat a la construcció d’un projecte fotogràfic col·laboratiu entre els assistents. 

Tot i tenir continuïtat amb el primer Curs de fotografia i amb el workshop Construïm mirades, realitzats ambdós aquest mateix 2019, no és necessari haver-hi assistit tot i que sí que aquest nou curs parteix d’un nivell mig. 

El curs serà eminentment pràctic a partir del visionat de projectes basats en el retrat i de la posterior construcció i execució del projecte durant 6 sessions, que es realitzaran els dissabtes d’11 a 13 h al Museu de la Vida Rural i els seus voltants. 

Les inscripcions es poden fer a través del Casal de l’Espluga de Francolí, al telèfon 977 87 03 59 o, per correu electrònic, a info@casaldelespluga.cat.

 

u

Activitat

Curs de fotografia. Nivell mig

Quan?

Del 14/9 al 26/10/2019. Dissabtes d’11 a 13 h.

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

60 €
p

Inscripcions

Requereix inscripció a través del telèfon 977 87 03 59 o a info@casaldelespluga.cat. Places limitades.

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!