El Casal de l’Espluga de Francolí i el Museu de la Vida Rural organitzen un segon Curs de fotografia a càrrec d’Albert Carreras encarat a la construcció d’un projecte fotogràfic col·laboratiu entre els assistents. 

Tot i tenir continuïtat amb el primer Curs de fotografia i amb el workshop Construïm mirades, realitzats ambdós aquest mateix 2019, no és necessari haver-hi assistit tot i que sí que aquest nou curs parteix d’un nivell mig. 

El curs serà eminentment pràctic a partir del visionat de projectes basats en el retrat i de la posterior construcció i execució del projecte durant 6 sessions, que es realitzaran els dissabtes d’11 a 13 h al Museu de la Vida Rural i els seus voltants. 

Les inscripcions es poden fer a través del Casal de l’Espluga de Francolí, al telèfon 977 87 03 59 o, per correu electrònic, a info@casaldelespluga.cat.

 

u

Activitat

Curs de fotografia. Nivell mig

Quan?

Del 14/9 al 26/10/2019. Dissabtes d’11 a 13 h.

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

60 €
p

Inscripcions

Requereix inscripció a través del telèfon 977 87 03 59 o a info@casaldelespluga.cat. Places limitades.

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This