Nou curs de temporada al Museu, que aquesta vegada ens permetrà endinsar-nos en l’apassionant món de les fibres vegetals a partir del vímet.

El pròxim dissabte 1 d’abril de 2023, la cistellera Anna Sínia impartirà un curs de cistelleria al Museu de la Vida Rural en què els participants confeccionaran un cistell en espiral i aprendran diferents tècniques fonamentals per l’elaboració de peces similars.

El curs, amb una durada de 7 hores, es farà de 10 a 14 i de 15.30 a 18.30 h.

Per participar al curs no es necessita cap coneixement previ.

Aquest curs forma part del programa de formació Back to basics del Museu de la Vida Rural per a aquest 2023, en què cada mes s’oferirà un nou curs, excepte al juliol i a l’agost.

 

INSCRIPCIONS

El curs té un preu de 60 € per persona. Per realitzar la inscripció cal realitzar el pagament del curs per avançat, que es pot fer en línia o presencialment al Museu.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb el Museu a través del 977 870 576 o del correu info@museuvidarural.cat

Les places són limitades.

 

Anna Sínia

L’Anna Sínia és cistellera i sargaire a Vimbodí i Poblet i lidera un projecte basat en la recuperació de tècniques cistelleres i de divulgació de l’ofici, que ha esdevingut una eina social d’arrelament al territori, així com una eina terapèutica per treballar amb gent gran i persones amb risc d’exclusió social. A Vimbodí i Poblet cultiva els vímets de manera ecològica, amb la intenció de ser autosuficient en un futur proper. 

El 2019 va contribuir a crear l’Associació Terra de Mans per fomentar el desenvolupament rural i la recuperació d’oficis antics. L’associació treballa per a la divulgació i preservació de sabers ancestrals que ens ajuden a tenir una relació de simbiosi amb el medi.

u

Activitat

Curs de formació bàsica destinat a adults

Quan?

Dissabte 1 d’abril de 2023
De 10 a 14 i de 15.30 a 18.30 h

On?

Museu de la Vida Rural

p

Preu inscripció

60 €
j

Inscripcions

En línia o presencialment

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!