El museu acollirà divendres 13 de juliol l’espectacle “Contes estrellats” d’Alexandre Bonanit. Una proposta per a públic familiar que transcorrerà dins d’un planetari inflable on, observant les constel·lacions, la lluna i els planetes viatjarem per la mitologia i els contes que ens expliquen l’univers. Contes de diferents cultures i civilitzacions que ens ajuden a entendre el món a través de la nit i, a la vegada, a aproximar-nos a diferents maneres d’explicar el nostre origen. L’activitat és gratuïta, però degut a l’aforament limitat del planetari, és necessari inscriure-s’hi. A partir de 5 anys.

Divulgador astronòmic, mestre naturalista i rondallaire, Alexandre Bonanit es dedica a la divulgació astronòmica, ambiental i cultural. Ha creat i participat en diferents produccions artístiques on es vincula l’astronomia amb la cultura popular.

u

Planetari - contes

Per a majors de 5 anys

13/07/2018

18 h primera sessió (Completa)

13/07/2018

19 h segona sessió

Sala Maria Font

On som?

r

Tarifa d'accés

Entrada lliure
j

Inscripcions

L’activitat requereix inscripció. La podeu formular per telèfon al 977 87 05 76 o per mail a info@museuvidarural.cat

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This