Del 8 al 12 de juliol, el col·lectiu fotopedagògic Construïm Mirades i el Museu de la Vida Rural ofereixen un taller de fotografia experiencial d’una setmana de durada que constarà de diverses dinàmiques fotogràfiques que potenciaran, per una banda, l’exploració de l’entorn a través d’imatges i, per l’altra, l’expressió de la pròpia mirada. Donaran així veu als joves per vehicular mitjançant la fotografia el seu punt de vista de l’entorn i reflexionar sobre els reptes contemporanis.

Un taller, a càrrec de Marta Garcia i Oriol Segon, on aprendre i viure la fotografia des de dins, adquirir coneixements tècnics, jugar amb les càmeres, compartir amb la resta de participants, redescobrir el Museu de la Vida Rural i imaginar futurs sostenibles.

Entre tots els participants crearan un projecte col·lectiu mitjançant una intervenció fotogràfica de grans dimensions que es farà pública en el marc de la setena edició del RUSC, el Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí. 

u

Activitat

Taller de fotografia experimental i expressiva per a joves de 16 a 25 anys

Quan?

Del 8 al 12 de juliol
De 10 a 14 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

20 €
j

Inscripcions

Requereix inscripció prèvia. Places limitades
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This