Entrades exhaurides

El Museu de la Vida Rural i l’associació Els Corremarges organitzen una nova edició del taller Conserves per a tots els gustos, dirigit tant a adults com a infants. Serà el dimecres 18 d’agost a les 17 h.

Fer conserves és la millor manera d’aprofitar l’abundància de fruites i verdures de temporada i poder gaudir-ne durant tot l’any. Aquest és un taller pràctic, d’introducció en l’art de la conserva, per aprendre a conservar els aliments de manera segura i amb tots els seus nutrients. Barrejarem tradició i innovació per elaborar, amb els mateixos ingredients de base, dues preparacions ben diferents, per entendre la infinitat de possibilitats que tenim. En el fons, fer-se les pròpies conserves és assegurar-se que, durant tot l’any, podrem gaudir d’aquell gust que tant ens agrada!

Cada participant ha de dur de casa un davantal, un ganivet i un recipient (bol, carmanyola…).

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19. L’aforament és limitat.

La inscripció al taller la podeu fer en línia des d’aquest enllaç o trucant al 977 87 05 76. El preu és de 5 € per persona i inclou l’entrada al Museu.

u

Activitat

Taller per a tots els públics

Quan?

18 d’agost de 2021
De 17 a 18.30 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

5 €
Inclou l’entrada al Museu

j

Inscripcions

En línia o al 977 870 576

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!