Com cada dijous d’agost, els jardins del Museu de la Vida Rural acolliran un nou esdeveniment cultural.

Dijous 26 d’agost a les 20 h, seran Esther Querol i Marala qui pujaran a l’escenari per oferir-nos un doble concert que tancarà les Nits culturals d’estiu a l’MVR.

La Guingueta del Museu estarà oberta i servirà menjar i beguda. 

El desenvolupament de l’acte es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant de la COVID-19. És per aquest motiu que per participar-hi cal fer reserva prèvia en línia o trucant al 977 87 05 76. Les places són limitades.

u

Activitat

Doble concert

Quan?

26 d’agost de 2021, 20 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

Gratuït

j

Inscripcions

En línia o al 977 870 576

A L’ESCENARI

2021 és l’any d’Esther Querol. El seu primer gran projecte Les teues ales no deixarà indiferent a ningú. Amb un directe que navega entre el pop intimista de Kodaline o Gabrielle Aplin i el soul de grans veus com Amy Winehouse, us convidem a gaudir de la calidesa d’una veu de la que se’n sentirà molt a parlar.

Marala és un grup musical integrat per Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort. Tres dones músics i compositores originàries de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià.

Dalt de l’escenari s’evidencia la complicitat de les veus i els cossos. Es mostren tal com són: valentes i feministes, despertes i conscients alhora que sensibles i vulnerables, carismàtiques i virtuoses. Són la llum que esvaeix la fosca. A trenc d’alba és el seu primer treball discogràfic. Un aplec de composicions  pròpies que giren l’ullada cap als cants de la terra.

Veus de tradició, de proximitat i de nuesa es barregen amb guitarres i instruments de percussió tradicionals. Una proposta d’arrel, lluminosa i trencadora, que respira amb alens femenins.

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!