Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library
Any 2018. El Museu de la Vida Rural aprova el nou Pla Estratègic

El Pla Estratègic 2018 – 2026 emmarca tota l’acció del Museu en l’educació cultural per la sostenibilitat.

Any 2019. El Museu i la Fundació Carulla declaren l'emergència climàtica i ecològica i adquireixen el compromís de fer-hi front

Ens comprometem a treballar i donar suport a la comunitat cultural i educativa així com als responsables públics corresponents per fer front a l’emergència climàtica, i busquem l’aliança i la col·laboració amb tots aquells i aquelles que estan treballant en la mateixa línia.

Marta Esteve, directora de la Fundació Carulla, i Gemma Carbó, directora del Museu de la Vida Rural, llegeixen públicament el manifest el mes de setembre de 2019, durant la primera edició del Festival d’Educació per la Sostenibilitat.

Any 2020. Establim la Política ambiental

Amb nou principis que mostren la nostra filosofia institucional i sobre els que es fonamenta qualsevol de les accions que duem a terme.
Política ambiental

Any 2021. El Museu rep l'acreditació EMAS

Durant el 2020 s’implementa el sistema de gestió ambiental EMAS (Eco-Management and Audit Scheme), d’aplicació voluntària i reconegut per la Unió Europea, per avaluar, millorar i difondre el comportament ambiental del Museu.

La informació aportada pel Museu de la Vida Rural per aconseguir l’acreditació EMAS és auditada i verificada per TÜV Rheinland Ibérica ICT, S.A. l’any 2021.

 

 

 

 

 

 

 

Amb el suport de:

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!