Онлайн казино Вавада – это виртуальное азартное заведение, где каждый посетитель окунется в захватывающий мир азарта и фортуны. Регистрируйтесь и выигрывайте! z-library

Compromisos adquirits per part del Museu de la Vida Rural

El Museu s’adhereix a la Carta del Paisatge de la Conca de Barberà, comprometent-se a assolir els objectius de qualitat paisatgística establerts, a desenvolupar, en la mesura de les seves possibilitats, les estratègies, mesures i accions enunciades en el seu Programa de gestió, a contribuir en el compliment dels acords generals i, en el seu cas, dels compromisos estructurants fixats en el Pacte pel paisatge de la Conca de Barberà.

Aquests són els compromisos específics del Museu de la Vida Rural a favor de la protecció, ordenació, gestió, millora i valorització dels paisatges de la Conca de Barberà.

Compromís de treballar permanentment en l’educació cultural per la sostenibilitat.

El Museu es compromet a treballar permanentment en l’educació cultural per la sostenibilitat programant activitats pedagògiques constants destinades a alumnes de tots els nivells educatius així com a famílies, esplais i grups organitzats.

Pots consultar la nostra programació d’activitats i el nostre programa educatiu.

Compromís de ser responsables en l'impacte sobre el paisatge, els ecosistemes i el medi ambient.

El Museu de la Vida Rural es compromet a ser responsable en el seu impacte sobre el paisatge, els ecosistemes i el medi ambient, imposant-se mesures de control continu i una política pròpia de respecte al medi ambient. El museu treballarà prioritàriament per obtenir l’acreditació europea EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) d’adscripció voluntària que reconeix les organitzacions que milloren el seu acompliment ambiental de forma contínua.

Aquesta és la nostra Política ambiental

Aquesta és la nostra Acreditació EMAS

Compromís de treballar amb la visió de l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

El Museu de la Vida Rural es compromet a treballar amb al visió de l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible redactada per l’ONU i desplegar els Objectius de Desenvolupament Sostenible en relació a les seves accions, activitats i programació anuals. En especial el museu es compromet amb la transferència de coneixement i la sensibilització a través d’exposicions temporals i activitats relacionades amb la memòria i el coneixement del món rural entorn la gestió dels recursos naturals i el treball de la terra.

Compromís de liderar.

El Museu de la Vida Rural es compromet a liderar estudis, activitats, debats, esdeveniments artístics i culturals en el marc de la reflexió sobre el paisatge rural mediterrani i la relació establerta entre la societat i la natura en el passat i el present així com en la projecció de futurs més sostenibles.

Aquí pots consultar la Fitxa d’adhesió compromesa signada en data 1 d’abril de 2020.

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!