La tercera edició de les Jornades Apropa’t, se celebrarà en primera sessió al museu el dissabte 10 de novembre de 9 a 14 h (i en segona sessió el 17 a Tortosa).

Les jornades aproPA’T són un espai de trobada entre el professorat i els professionals dels museus de Tarragona i les Terres de l’Ebre en què s’explora, conjuntament, el potencial educatiu dels recursos culturals locals. Aquesta formació, reconeguda pel Departament d’Ensenyament, vol ser un altre pas per a promoure la generació de sinèrgies i experiències innovadores entre els diferents agents culturals i educatius del territori.

PROGRAMA I INSCRIPCIONS A LES JORNADES

En finalitzar la jornada, el museu organitza un dinar i una visita guiada gratuïta al museu per a tothom. Per a les inscripcions, heu de contactar amb el Museu de la Vida Rural.

 


L’APROPA’T AMB FAMÍLIA

Per tal de conciliar la vida laboral amb la familiar, el Museu de la Vida Rural us proposa diferents activitats per realitzar amb família, paral·lelament a les jornades al matí i també a la tarda. El programa per als acompanyants és el següent:

 • De 10 a 12.30 h: Visita a l’exposició The Dust Bowl + Taller de hip-hop
  Preu: 5 €
   
 • De 14 a 15.30 h: Dinar
  Preu adults: 20 €, Preu infants fins a 12 anys: 10 €
   
 • A les 15.30 h – Visita guiada al Museu de la Vida Rural
  Activitat gratuïta

La inscripció al dinar i a les activitats paral·leles a la Jornada s’han de realitzar contactant amb el Museu de la Vida Rural.

 

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This