La tercera edició de les Jornades Apropa’t, se celebrarà en primera sessió al museu el dissabte 10 de novembre de 9 a 14 h (i en segona sessió el 17 a Tortosa).

Les jornades aproPA’T són un espai de trobada entre el professorat i els professionals dels museus de Tarragona i les Terres de l’Ebre en què s’explora, conjuntament, el potencial educatiu dels recursos culturals locals. Aquesta formació, reconeguda pel Departament d’Ensenyament, vol ser un altre pas per a promoure la generació de sinèrgies i experiències innovadores entre els diferents agents culturals i educatius del territori.

PROGRAMA I INSCRIPCIONS A LES JORNADES

En finalitzar la jornada, el museu organitza un dinar i una visita guiada gratuïta al museu per a tothom. Per a les inscripcions, heu de contactar amb el Museu de la Vida Rural.

 


L’APROPA’T AMB FAMÍLIA

Per tal de conciliar la vida laboral amb la familiar, el Museu de la Vida Rural us proposa diferents activitats per realitzar amb família, paral·lelament a les jornades al matí i també a la tarda. El programa per als acompanyants és el següent:

 • De 10 a 12.30 h: Visita a l’exposició The Dust Bowl + Taller de hip-hop
  Preu: 5 €
   
 • De 14 a 15.30 h: Dinar
  Preu adults: 20 €, Preu infants fins a 12 anys: 10 €
   
 • A les 15.30 h – Visita guiada al Museu de la Vida Rural
  Activitat gratuïta

La inscripció al dinar i a les activitats paral·leles a la Jornada s’han de realitzar contactant amb el Museu de la Vida Rural.

 

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi i rebràs informació sobre tot el què fem!

T'hi has inscrit correctament!