Les antotípies són fotografies que parteixen de material sensible procedent de plantes. El procés fotogràfic, inventat per John Herschel el 1842 (qui va treballar també en el procés de les cianotípies), parteix en base a pètals de flors triturats amb altres plantes que són fotosensibles i poden ser utilitzats per fer còpies fotogràfiques sense elements químics.

A través dels coneixements de la fotògrafa Marta Garcia Cardellach aprendrem, en aquest taller per a famílies, com elaborar l’emulsió fotogràfica i com fer les exposicions a la llum solar per obtenir les magnífiques antotípies.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19. L’aforament és limitat.

La inscripció al taller la podeu fer en línia des d’aquest enllaç o trucant al telèfon 977 87 05 76. El preu és de 5 € per persona i inclou l’entrada al Museu. Les places són limitades.

u

Activitat

Taller familiar

Quan?

22 de juliol, 11 h

On?

Museu de la Vida Rural
p

Tarifa d'accés

5 €
Inclou l’entrada al Museu

j

Inscripcions

En línia o al 977 870 576
Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Si us plau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This