Programa Educatiu

Curs 2019-2020

Plàstic

Genial o pervers, tu com ho veus?

Col·lecció

del Museu Vida Rural

Benvinguts al Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla, el centre cultural de la memòria, la reflexió i la transformació sostenible des del món rural. Voleu participar en aquest projecte apassionant? Visiteu la nostra col·lecció o les exposicions temporals, participeu en els debats, workshops i activitats artístiques, i compartiu les vostres experiències. Tingueu l’edat que tingueu, la vostra aportació és fonamental!

Per saber on anem, cal saber d’on venim.

Espais
O com l’arquitectura dels tres edificis del MVR ens parla de la memòria, la transformació, l’espai i el temps.

Arts
El museu és un espai dinàmic on la música, la poesia i les arts escèniques tenen una especial rellevància.

La capsa de l’àvia
Una experiència pel MVR a través dels secrets de la capsa de records de l’àvia de la Marta, narrats per Lluís Soler i Júlia Creus.

L’hort
Sense productes químics ni fertilitzants sintètics. L’hort del museu és la nostre espai més viu, en harmonia amb l’entorn i el patrimoni natural.

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

Subscribe

* indicates required

Sisuplau, seleccioni si vol ser contactat pel Museu de la Vida Rural

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

T'hi has inscrit correctament!

Share This