“Stefan Cools: l’artista” de Daniel Ferrer

El proper divendres 11 de maig presentarem al Museu el darrer documental de Daniel Ferrer, Stefan Cools: l’artista, que reflexiona, a partir de l’experiència creativa de Cools, sobre les possibilitats i les limitacions de la creació artística. Després de la projecció se celebrarà un debat al voltant del documental en el que hi paticiparan, a més de Daniel Ferrer, Darío Olaortua, president i director de la Fundació Setba, que acull una exposició de Cools, Cristina Sampere, responsable de projecetes culturals de la mateixa fundació, i Carles Duarte, director de la Fundació Lluís Carulla.

Us deixem aquí un tast de la primera obra de Daniel Ferrer, El rostre de les oliveres, un projecte a tres mans que buscava i trobava figures realistes en els troncs de les oliveres de la serra de Tramuntana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Conectar con tu cuenta de Twitter

Código Seguridad:

Additional comments powered by BackType